Каталог товарів

Душі Grohe Power&Soul: один із найтехнологічніших душів у світі

Мрієте отримувати потужний заряд енергії, що бадьорить, під цілющими струменями води з ранку і повноцінне розслаблення від м'яких крапель, що спадають, користуючись одним душем? Завдяки технологічним душам Power&Soul від виробника Grohe повна палітра приємних відчуттів від прийняття душу стає доступною кожному користувачеві, залежно від його настрою, відчуттів та миттєвих потреб..

Щоб впоратися зі своїми завданнями, технологія передбачає 4 інноваційні режими подачі струменя, які подарують різноманітність приємних відчуттів, раніше недоступних у душових системах Grohe.

Потужні струмені в режимі Bokoma Spray®, що заряджають енергією і настроєм, що огортає все тіло вологою тропічний дощ у режимі Rain, розслабляє душ з насиченими киснем дрібними краплями Rain O2 або ополіскує сильний концентрований струмінь Jet – цілий СПА-центр одному пристрої. А завдяки оригінальному перемикачу режимів One-Click Showering у вигляді функціональної кнопки керування подачею води здійснюється лише одним легким рухом.

Вишуканий дизайн для Вашої ванної кімнати

Поєднання консервативних плоских циліндричних та округлих форм з уточненими акцентованими деталями в єдиному стриманому стилі дозволяє душам Power&Soul® Cosmopolitan та Contemporary завжди відповідати Вашому настрою, доповнюючи стиль сучасних мінімалістичних інтер'єрів ванної кімнати, радувати неповторними емоціями.

Крім великого верхнього стильного душу 190 мм, у колекції Cosmopolitan та Contemporary увійшли ручні душі 3 зручних діаметрів, а також елегантний бічний душ. Повна сумісність із концепцією інтер'єру гарантована.

Душі Power&Soul® стануть ідеальним рішенням для тих, хто любить самостійно контролювати подачу води та особисто вибирати, яким чином приймати душ.