Каталог товарів

Блог магазину Santehnomarket

Коли приміщення ванної кімнати замало (особливо коли ваш санвузол суміщений), для комфорту потрібно правильно її облаштувати. У малогабаритному санвузлі, що виконує одночасно кілька функцій, насамперед важливо продумати, як раціонально розмістити всі необхідні складові, як провести в ній комунікації. Розглянемо кілька варіантів, корисних споживачам, які мають у квартирі маленький суміщений санвузол.
Read more

Мрієте отримувати потужний заряд енергії, що бадьорить, під цілющими струменями води з ранку і повноцінне розслаблення від м'яких крапель, що спадають, користуючись одним душем? Завдяки технологічним душам Power&Soul від виробника Grohe повна палітра приємних відчуттів від прийняття душу стає доступною кожному користувачеві, залежно від його настрою, відчуттів та миттєвих потреб..
Read more

Вирішили змінити сантехніку? Тоді пропонуємо оцінити всі експлуатаційні характеристики унітазу від Roca. Феєрична фантазія дизайнерської групи практично не має меж. Тому знаходити нові і нові можливості для втілення креативних ідей – це одна з головних стратегій від такого відомого виробника, як Рока.
Read more

Отже, Ви вирішили змінити в квартирі сантехніку. Отже, потрібно буде підібрати якісний унітаз. Який бренд вартий уваги у цій ситуації? Ну звичайно ж, Коло! Унітази Kolo – це безперечно найкращий вибір для найвибагливішого господаря.
Read more

Користуйтеся лише найкращою продукцією. Пам'ятайте – Ваш комфорт – це невід'ємна частина Вашого життя! Душ для особистої гігієни - це чудовий пристрій, придуманий людиною. Душ клуді відмінно замінює біде, бо він також створений з метою інтимної гігієни.
Read more

Колекція змішувачів GROHE K7 Любителям сучасних підходів на кухні рекомендуємо звернути увагу на змішувачі з колекції K7 – строгі дизайнерські рішення у надійному та комфортному виконанні. Вигнута спіраль утримує гнучкий шланг із лійкою. Лійка може працювати в різних режимах: аерований або широкий струмінь. Важіль змішувачів K7 має овальну форму, а технологія GROHE SilkMove гарантує, що керування температурою та напором води буде неймовірно комфортним та зручним.
Read more

Кухонний змішувач з одним важелем Metris має два кути повороту (110/150) та висувний душ, що кріпиться магнітною системою MagFit, що дає більшу свободу дій під час роботи. Такі якості душу, як фіксація душового струменя, дозволяє швидко перемикати режими душу (ламінарний та душовий). А близьке кріплення до стіни дозволяє використовувати змішувач на маленьких кухнях. Прекрасно зарекомендував себе під час використання з проточними водонагрівачами.
Read more

Ми всі добре знаємо, що простір будь-якого приміщення часто обмежений. І це визначення найбільше стосується ванних кімнат. Тому багато людей приходять до рішення змінити звичну ванну-корито на душову кабінку.
Read more

Торгова марка, що називається AMPM, з середини дев'яностих років минулого століття і включно по теперішній час, має славу одного з найкультовіших брендів у сфері виробництва сантехніки. Марка включена у великий концерн ASEM SanitarGmbH.
Read more

Надумали придбати душову кабіну чи ванну від Акваформ? Тоді ми з радістю розповімо Вам про цю продукцію. Ванни Aquaform виготовляються виключно із санітарного акрилу. Акрил санітарний виробляється шляхом дуже не простих технологій та характеризується суттєвими перевагами в експлуатації. Подібні якості давно оцінені споживачами належним чином.
Read more